DODGEBALL KLUB "OSIJEK"U tijeku su upisi novih članovauz otvorena vrata za prvi trening
Dodgeball klub Osijek je prvi i trenutno jedini dodgeball klub u Osijeku i regiji.
Klub je pokrenut kako bi proširio dodgeball igru u istočnom dijelu Hrvatske i povećao mogući izbor aktivnosti za sve građane starije od 16 godina. Bilo da se želite baviti rekreativno ili želite izboriti nastup u Hrvatskoj reprezentaciji, dođite na probni trening i okušajte se u ovoj brzoj i napetoj igri.
Vidimo se na terenu.
Dodgeball

klub Osijek

Postani član Dodgeball kluba Osijek!

U tijeku su upisi novih članova kluba uz otvorena vrata za prvi trening - besplatan prvi trening. Slobodno dođite i upoznajte Dodgeball. Najaviti dolazak na dbkosijek@gmail.com ili na broj telefona 099 755 5589 - Matej (poruka ili poziv).

Dodgeball klub OSIJEK, DBK Zagreb, DBK Zapad i DBK B. Šare kao (trenutno) jedini klubovi na području Republike Hrvatske istodobno prema WDBF i EDF savezima predstavljaju i Hrvatsku Dodgeball Reprezentaciju.

Pripremimo se zajedno za odlazak na Svjetsko i Europsko prvenstvo!

UPISI

2020/2021

Upisi u klub počinju od 01.09.2020. i traju tijekom cijele godine. Mogu se upisati sve muške i ženske osobe koje žele igrati Dodgeball (minimalna dob je 16 godina), bez obzira na sportske mogućnosti i iskustva osim u slučaju popunjenosti grupa.

ČLANARINA

Visinu članarine određuje skupština kluba.

Prva članarina se uplaćuje najkasnije 7 dana od dana upisa u Klub. Ne plaćanjem članarine u navedenom roku smatra se da je kandidat odustao od upisa u klub.

Kopiju prve uplate potrebno je donijeti treneru grupe.

Prije Vašeg prvog slobodnog treninga, obavijestite nas o dolasku.

Najaviti dolazak na dbkosijek@gmail.com , putem facebook-a ili na broj telefona 099 755 5589 - Matej (poruka ili poziv).

TOP