Želite Dodgeball u svom gradu?

Hrvatski Dodgeball Savez može Vam pomoći!

Dodgeball je u Hrvatsku stigao prije godinu dana i otvorio vrata tri kluba u Zagrebu. Otvori i ti jedna u svom gradu! Treniraj tim s kojim ćeš izazvati ostale dodgeball klubove u HR ligi i povedi svoj klub do naslova prvaka. Odvaži se i napravi veliku promjenu na sportskoj sceni u svom gradu. Možda Vaš budući klub krije nove Hrvatske Reprezentativce.

HDBS može Vam pomoći savjetima, administracijom, osnovnom opremom za igru i kvalitetan trening te svom mogućom podrškom.

Sve što trebate napraviti je okupiti ekipu i uz pomoć Hrvatskog Dodgeball Saveza pokrenuti postupak upisa kluba u HR registar.

HDSB će Vam pomoći u pronalasku adekvatne dvorane za trening Dodgeball-a i pripremiti službeno osoblje i trenere za daljnju obuku igrača.

Osnivate seniorsku ekipu, te u ovom jedinstvenom sportu održavate MIX treninge kao u ostalim Hrvatskim Dodgeball klubovima. Članovi kluba mogu biti muškarci i žene stariji od 16 god. Dakle, nema podjela na “lijeve i desne”, staro i mlado, crno i bijelo, muško i žensko… Svi za jednog – Jedan za sve! 🙂

HDSB pomaže Vam u:

Marketingu

Administraciji

Opremi za trening

Priključku kluba u HR Ligu

Obratite nam se putem email-a: info@hdbs.hr ili telefonski: + 385 98 1964 827