DODGEBALL KLUB "ZAPAD"U tijeku su upisi novih članovauz otvorena vrata za prvi trening

Dodgeball klub “Zapad” nastaje u želji širenja i napretka Dodgeball-a u gradu Zagrebu. DBK Zapad osnovan je u 3 kategorije: Muška, Ženska i Mix. Najbolje igračice i igrači DBK Zapada dat će i svoj doprinos Hrvatskoj Dodgeball Reprezentaciji nastupanjem na svim budućim Europskim i Svjetskim natjecanjima.

Dodgeball

klub Zapad

Postani član Dodgeball kluba Zapad!

U tijeku su upisi novih članova kluba uz otvorena vrata za prvi trening - besplatan prvi trening. Slobodno dođite i upoznajte Dodgeball. Najaviti dolazak na dbk.zapad@gmail.com ili na broj telefona + 385 91 5115 368 - Damir (poruka ili poziv).

Dodgeball klub ZAPAD, DBK Zagreb, DBK B. Šare i DBK Osijek, kao (trenutno) jedini klubovi na području Republike Hrvatske istodobno prema WDBF i EDF savezima predstavljaju i Hrvatsku Dodgeball Reprezentaciju.

Pripremimo se zajedno za odlazak na Svjetsko i Europsko prvenstvo!

UPISI

2020/2021

Upisi u klub počinju od 01.09.2020. i traju tijekom cijele godine. Mogu se upisati sve muške i ženske osobe koje žele igrati Dodgeball (minimalna dob je 16 godina), bez obzira na sportske mogućnosti i iskustva osim u slučaju popunjenosti grupa.

ČLANARINA

Visinu članarine određuje skupština kluba.

SENIORSKE ekipe (Muška, Ženska, Mix) Dodgeball kluba "ZAPAD" (min. 16 god.) imaju 3 treninga tjedno i članarina za polaznike seniorske ekipe iznosi 200,00 kn/mjesečno.

Prva članarina se uplaćuje najkasnije 7 dana od dana upisa u Klub. Ne plaćanjem članarine u navedenom roku smatra se da je kandidat odustao od upisa u klub.

Kopiju prve uplate potrebno je donijeti treneru grupe.

Prije Vašeg prvog slobodnog treninga, obavijestite nas o dolasku.

Najaviti dolazak na dbk.zapad@gmail.com , putem facebook-a ili na broj telefona + 385 91 5115 368 - Damir (poruka ili poziv).

Treninzi se održavaju na lokaciji: 

Svetoivanska ulica 33, Sportska dvorana OŠ. Ljubljanica.

 

  • Ponedjeljak
  • UTORAK od 20:15 sati
  • Srijeda
  • ČETVRTAK od 20:15 sati
  • Petak
  • Subota
  • NEDJELJA od 19:00 sati
TOP