U ženskoj kategoriji na Europskom dodgeball prvenstvu u Newcastleu, Engleska ove godine Hrvatsku su predstavile sljedeće reprezentativke:

Šestan Julijana

Jaijong Lawan

Genjga Blanka

Čargonja Petra

Šimunčić Ana

Bogunović Ema

Uz samo nešto malo više od 3 mjeseca zajedničkih treninga i pod vodstvom izbornika ženske reprezentacije Maria Perića, naše cure uspjele su stati rame uz rame sa ostalim ekipama ženskih reprezentacija i zauzeti 12. mjesto na natjecanju. Valja napomenuti i kako dodgeball u drugim državama članicama EDF-a postoji već po nekoliko godina dok će hrvatski dodgeball tek proslaviti svoj prvi rođendan u rujnu ove - 2019. godine.
Uz smirenu igru pod vodstvom Blanke, precizne i snažne šuteve korner igračica Julijane i Petre, hvatanja od strane Lawan i Ane koja su okretala tok "izgubljenih" setova i Emina fenomenalna izbjegavanja lopti koja su osiguravala brojčanu prednost na krajevima setova, sa sigurnošću možemo reći da su podigle standard Hrvatskog dodgeballa na višu razinu. 
Također, osim što su već na svom prvom nastupu pokazale zavidnu razinu igre, odradile su još jedan veliki posao za Hrvatsku. A to je da su dale do znanja drugim reprezentacijama kako Hrvatska ima potencijala i kako sljedeće prvenstvo trebaju dobro pripaziti jer im ove cure neće prepustiti pobjedu bez poštene borbe. 
TOP